latest news!

Να ευχαριστήσουμε τον Κώστα από την ιστοσελίδα Noizzzmaker και το εξαιρετικό fanzine Duende, για την ευγενική κριτική του στο τελευταίο μας τεύχος, την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

“Για όσους δεν το πήραν χαμπάρι, δύο Πατρινά αγόρια, ο Γιώργος κι ο Ντίνος, μόλις έβγαλαν το δεύτερο τεύχος του fanzine τους, Winterview. Εντυπωσιακή η εξέλιξη σε σχέση με το πρώτο τεύχος από κάθε άποψη. Σκληρό χαρτί, ωραίο στήσιμο, το ζήλεψα πολύ. Από υλικό θα βρείτε αρκετά reviews, live reports, συνεντεύξεις με συγκροτηματάρες όπως Estranged, Αρχή του Τέλους, Mass Culture και Lifewreck (τέλειο γούστο), και 2 γαμηστερά tour reports για να μάθουμε πως είναι να περιοδεύεις με καλή μουσική παρέα οργώνοντας Ευρώπη και Βαλκάνια (διαφορετικά πράγματα, βεβαίως). Στηρίξτε την προσπάθεια, το fanzine τα σπάει!”

The first 100 copies of our fanzine got quickly sold out. A big “thank you” again for your great response! 50 more copies are now ready for your tired eyes and your dirty toilets, and soon they will also be available through Studio From The Down distro in Ioannina, and We Don’t Fight It distro in Larisa city. Cheers!